Je bent hier: Home / Test / Op welk dier lijk jij?

TEST

Op welk dier lijk jij?

Net als wij hebben ook de yogahoudingen hun eigen ‘persoonlijkheid’. Ontdek met deze test of je het meest weghebt van de Duif, de Sprinkhaan, de Pauw of het Vuurvliegje, en profiteer van hun positieve eigenschappen. 

Je persoonlijkheid ligt al min of meer vast. Dat wil zeggen: al je eigenschappen zijn als een blauwdruk aanwezig in jezelf. Je positieve, maar ook je negatieve. Wat niet wil zeggen dat je je niet kunt ontwikkelen – sterker nog, door jezelf goed te leren kennen, kun je werken aan de beste versie van jezelf. Door je zwakke kanten te erkennen, jezelf uit te dagen en je sterke kanten te versterken.

Dierenhoudingen

Ook de yogahoudingen hebben zo hun eigen karakter. De gevorderde ‘dierenhoudingen’ die we hier laten zien, kunnen je helpen je volle potentieel te bereiken. Zo leert de Duif je om jezelf aan een situatie over te geven en je koppigheid aan de kant te zetten. 

Ontdek met deze test welke dierenhouding het beste bij jouw persoonlijkheid past, en hoe je die vervolgens ten volle kunt uitbouwen. De houding zit al in ons, en met een beetje doorzettingsvermogen en liefde voor jezelf kun je haar in volle schoonheid uitvoeren. Onthoud: we leren het meest van de reis, niet van de bestemming. Doe daarom de voorbereidende houdingen met enige regelmaat.